SeniorBiffen

Se sæsonens nye film sammen med andre filminteresserede seniorer (65+), uanset om du kommer alene eller sammen med andre. Se filmene for 50 kr. pr. billet inkl. en kop kaffe.

Medlemskab

Der er intet medlemskab, så du binder dig ikke til at se et bestemt antal film, så det er bare at møde op, købe en billet og så nyde filmen. Det kan være en god ide at købe billetten online på forhånd, så du er sikret en god plads. Billetter kan evt. bestilles i forvejen mod gebyr på 5 kr. på tlf.nr. 98169977.

Adgangsforhold

Se parkeringsmuligheder HER. Der er busstoppested lige ved Biffens indgang ved Teglgårds Plads.

Der er kørestolslift for gangbesværede og teleslynge for hørehæmmede. Handicaphjælpere kommer gratis med, dog skal der betales for kaffen (15 kr.).

Elizabeth_poster
Elizabeth

Fredag 7. oktober kl. 10.

Værdig, privilegeret, kontroversiel og ukuelig!

Elizabeth II er den længst siddende monark i britisk historie. Gennem utallige års samfundskriser og historiske begivenheder, har hun regeret det britiske kongerige og været den absolutte frontfigur overfor omverdenen. En dronning som alle har en holdning til, men som få virkelig kender.

I Roger Michells (Instruktøren bag ‘Notting Hill’) film om Elizabeth dissekeres et næsten 100-årigt langt liv og krydres med utallige historiske milepæle. Resultatet er et indsigtsfuldt, kærligt, fornøjeligt og definitivt portræt af den ikoniske Dronning af Storbritannien.

Billetter
Eiffel_poster
Eiffel

Fredag 4. november kl. 10

EIFFEL byder på en storslået og romantik historie om skabelsen af en af verdens mest ikoniske konstruktioner. En fortælling der oser af kærlighed, passion og åndeløst spændende drama! 

Frankrig, 1889. Efter at have afsluttet sit arbejde med opførelsen af Frihedsgudinden, er Gustave Eiffel på toppen af sin karriere. Nu vil den franske regering have ham til at designe noget spektakulært til verdensudstillingen i Paris, men Eiffel er ikke begejstret for regeringens ideer. Alt ændrer sig dog, da han møder Adrienne - en smuk og mystisk kvinde fra hans fortid. Gamle følelser blusser op på ny og deres forbudte lidenskab og kærlighed inspirerer Gustave til at ændre Paris for altid! Hans mål er et projekt der vil trodse tyngdekraften og række mod stjernerne. Et projekt for Frankrig og for kærligheden!

Billetter