The Quiet Girl

SeniorBiffen

Se sæsonens nye film sammen med andre filminteresserede seniorer (65+), uanset om du kommer alene eller sammen med andre. Se filmene for 65 kr. pr. billet inkl. en kop kaffe.

Medlemskab

Der er intet medlemskab, så du binder dig ikke til at se et bestemt antal film, så det er bare at møde op, købe en billet og så nyde filmen. Det kan være en god ide at købe billetten online på forhånd, så du er sikret en god plads. Billetter kan evt. bestilles i forvejen mod gebyr på 5 kr. på tlf.nr. 98169977.

Adgangsforhold

Se parkeringsmuligheder HER. Der er busstoppested lige ved Biffens indgang ved Teglgårds Plads.

Der er kørestolslift for gangbesværede og teleslynge for hørehæmmede. Handicaphjælpere kommer gratis med, dog skal der betales for kaffen (16 kr.).

Gondola_poster
Gondola

Fredag 5. juni kl. 10

En underholdende, charmerende og helt ordløs film.
En ung kvinde rejser tilbage til sin landsby i en smuk dal i Georgien for at deltage i en begravelse. Hun er imidlertid ikke velkommen af den afdødes familie, som heller ikke tilbyder hende logi. Så i et forsøg på klare sig selv, tager hun arbejde som gondolfører i den lokale gondolbane, der er et vigtigt transportmiddel i den lille dal. Her møder hun en anden ung kvindelig konduktør, sød musik opstår, og gondolvognenes rejser over dalen udvikler sig til en romantisk dans mellem de to unge kvinder. Men svævebanens operatør har også et godt øje til den ene gondolfører, så da han opdager kvindernes romance, forsøger han at sætte en kæp i hjulet på den spirende kærlighed. GONDOLA er en underfundig, ordløs og enormt charmerende film, der vækker minder om Emir Kusturica og Jean-Pierre Jeunets magiske realisme.

 

Billetter